Jornada d’Acollida: Universitat a l’Abast

Benvolgudes alumnes, benvolguts alumnes,

Benvingudes i benvinguts un nou curs a la UAB, espai per ampliar coneixements i compartir experiències i oportunitats de creixement personal amb la participació a la docència ordinària a les classes, a les conferències i activitats culturals.

Em plau informar-vos que el dijous 27 d’octubre rebrem l’alumnat del programa institucional Universitat a l’Abast que participa de l’oferta formativa de la UAB. Les persones responsables de les Aules d’Extensió Universitària vinculades a la nostra universitat també hi esteu convidades. L’acte inaugural tindrà lloc a l’Auditori de la UAB a les 17:00h.

Obrirà l’acte la degana de la Facultat, Dra. Margarita Freixas, tot seguit prendrà la paraula el Dr. Tomás Peire, coordinador acadèmic del programa i a continuació, intervindrà el Dr. Oriol Nel·lo amb la conferència “L’atracció del camp: miratge o realitat?” Clourà la jornada el Dr. Jordi Grau, Vicedegà d’Alumnat i de Promoció de la Facultat.

Oriol Nel·lo (Barcelona, 1957) és geògraf especialitzat en estudis urbans i ordenació del territori, temes sobre els que ha publicat un bon nombre de llibres i articles científics. Format a la Universitat Autònoma de Barcelona (Doctor en Geografia) i a la Johns Hopkins University (Mestratge en Afers Internacionals), ha estat director de l’Institut d’Estudis Metropolitans de Barcelona (1988-1999), Diputat al Parlament de Catalunya (1999-2003) i Secretari per a la Planificació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya (2003-2011). És professor del Departament de Geografia i membre de l’Institut d’Estudis Catalans.

Les persones interessades en assistir-hi s’han d’inscriure prèviament en aquest enllaç.

 Molt contents de rebre-us, us saluda ben cordialment,

Margarita Freixas Alás

Degana. Facultat de Filosofia i Lletres